Cum l-a acoperit Ana Mocanu pe fostul iubit însurat, în timpul relației de un an: „Știam, dar nu am putut ajunge la un consens”

 

Ana Maria Mocanu este o ghinionistă în amor! Când a crezut că și-a găsit sufletul pereche, fosta asistentă TV a trăit dezamăgirea vieții sale. O dezamăgire pe care a ținut-o ascunsă de ochii prietenilor și a oamenilor care o urmăresc! Astfel că la câteva săptămâni de la despărțirea de Rareș, șatena a aruncat bomba! Bărbatul este încă însurat, iar de-a lungul relației lor, a fost agresată în repetate rânduri de acesta! De ce l-a acoperit?

Ana Maria Mocanu și Rareș au ținut primele pagini ale tabloidelor, după ce fosta asistentă TV a făcut dezvăluiri șocante despre relația lor. În direct la „Showbiz Report”, bărbatul a arătat o imagine cu fosta iubită în care aeasta plângea, lucru care a enervat-o la culme. Motiv pentru care ulterir a intrat și ea pe fir și a scos la iveală detalii incredibile din relația lor.

”Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând. Dar de ce nu ai arătat o poză cu soția ta, Rareș? Ești un bărbat însurat și mă înșelai întotdeauna. Ești foarte, foarte agresiv atât fizic, cât și verbal. Cum nu m-ai înșelat niciodată, atâta timp cât ești căsătorit cu acte? Dacă ești un bărbat asumat, asumă-ți în fața țării că ești un bărbat căsătorit! Arat-o pe nevasta ta la televizor! Dacă nu, o arăt eu! Ai ajuns să te cerți cu mine la televizor, pentru ce?”, a declarat Ana Maria Mocanu la ”Showbiz Report”.

Cum l-a acoperit pe Rareș

În ciuda tuturor tratamentelor violente la care a fost supusă, Ana Maria Mocanu nu a vrut să facă niciodată vreun scandal care să îi afecteze acestuia imaginea, dar atitudinea pe care a avut-o acesta față de ea în ultima vreme a făcut să răbufnească.

Mai mult de atât, fosta asistentă TV a recunoscut că l-a acoperit pe fostul iubit și nu a dezvăluit nimănui că acesta incă este căsătorit.

„M-a deranjat poza pe care a arătat-o în care plângeam. De-a lungul unei relații oamenii trec prin toate starile. Nu am nimic cu ei. Suntem două firi foarte orgolioase și ne aprindem destul de ușor. Fiecare a avut ce a avut de spus. Nu s-a stins conflictul în particular. A fost relație de un an de zile. El știa lucrurile astea, eu știam, din păcate nu am putut ajunge la un consens. Eu nu îl urăsc pe omul ăsta. Din păcate, așa a fost să fie. Mai sunt lucruri care nu depind de noi.

Nu m-a mai căutat Rareș. Nici nu ar avea de ce să mă caute. Îmi pare rau că am ajuns să ne spălăm rufele în public și să ne reproșăm diverse lucruri. Îi doresc să aibă parte de tot binele din lume, să fie fericit.”, a mai spus Ana Maria Mocanu.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest