Așa arată casa „fortăreață” a lui Adi de la Vâlcea! Imagini exclusive cu locuința plină de arme a artistului/ VIDEO

 

Adi de la Vâlcea a deschis ușile casei sale pentru echipa Antena Stars, iar telespectatorii au putut vedea în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” cum arată locuința „fortăreță” a artistului. Mai mult decât atât, cântărețul a dezvăluit și care a fost suma impresionantă pe care a investit-o în vila sa.

Adi de la Vâlcea a obținut tot ce are în prezent, de-a lungul anilor de muncă și de dedicare. Cântărețul a ajuns prin forțe proprii să fie unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală românească, iar acum, după aproape două decenii de carieră se bucură de rezultatele muncii sale.

Adi de la Vâlcea a dezvăluit că și-a construit, utilat și amenajat vila de lux în care locuiește, în numai un an, o adevărată performanță dacă e să comparăm cu alte cazuri în care într-un singur an doar se pregătește schița proiectului.

Cât a investit în vila de lux

Așa cum era de așteptat, pentru casa de lux, Adi de la Vâlcea a scos din buzunar o sumă impresionantă de aproximativ 300.000 de euro: „Casa mi-am construit-o singur în aproape un an de zile. Am dat 12 mii pe teren, și 13 mii pe prima etapă a construcției. Am făcut-o de jos. Am schimbat de câteva ori proiectul, că eu aveam alte viziuni față de arhitect. La 200-300 de mii de euro ar fi această casă evaluată. Parchetul e din bambus, are vreo 20 de ani, deși a fost, inițial, pus greșit”, a spus Adi de la Vâlcea.

Dacă vreti să vedeți cum arată casa „fortăreață” a lui Adi de la Vâlcea, atunci dați play clipului de mai jos și uitați-vă la imaginile exclusive cu locuința plină de arme a artistului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest