Adi de la Vâlcea se retrage din muzică! Motivul din cauza căruia vrea să pună stop carierei/ VIDEO

 

Adi de la Vâlcea a aruncat bomba! Manelistul se retrage din muzică, iar în exclusivitate pentru „Xtra Night Show”, a dezvăluit și care este motivul din cauza căruia vrea să pună stop carierei tumultoase de care a avut parte până în prezent.

Adi de la Vâlcea este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele din România. Nu puțini sunt cei care fredonează și astăzi hiturile cu care a încins atmosfera la petrecerile de pe meleagurile natale, timp de două decenii. Chiar și așa, manelistul nu își mai dorește să facă parte din industria muzicală.

Motivul din cauza căruia Adi de la Vâlcea vrea să pună stop carierei muzicale

Adi de la Vâlcea a mărturisit, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” că se va retrage din lumina reflectoarelor pentru că „este timpul” sa o facă. Artistul a dezvăluit că îi ajung două decenii în care a stat departe de familie și în care s-a dedicat publicului, iar acum vrea să se retragă și să se bucure de cei dragi.

Un alt motiv invocat de artist a fost pauza de un an de la activitate, cauzată de pandemia de coronavirus: Consider că am făcut treaba asta destul și o să mă retrag ușor-ușor. Oricum am pierdut un an cu pandemia”, a dezvăluit Adi de la Vâlcea, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest