Bianca Drăgușanu a fost acuzată de violențe grave, de fosta soție a lui Alex Bodi: “L-a lovit în cap, apoi a luat un cuțit și a sărit la el”/ VIDEO

 

Noi acuzații grave i se aduc Biancăi Drăgușanu din partea Iuliei Sălăgean! Mama fiicei lui Alex Bodi a sărit la atac cu toate armele împotriva celei care i-a distrus mariajul cu afaceristul! Blondina susține că vedeta este o fire extrem de agresivă și a povestit cu lux de amănunte un episod violent la care a fost părtașă!

Iulia Sălăgean i-a adus o nouă acuzație șocante Biancăi Drăgușanu! Blondina susține că vedeta a devenit extrem de violentă, în timpul unei confruntări cu un prieten comun care i-ar fi spus Iuliei că Drăgușanca o vorbește pe la spate.

”Acum, în prezent, pot să-ți spun că ăsta a fost interesul. Să se răzbune pe Alex, zic eu. Acum am realizat chestia asta. Am aflat că ea nu era prietenă cu mine și că totul era fals și când eu nu eram de față la întâlnirile cu prietenii, vorbea foarte urât. Spunea că sunt săracă, sunt mai multe cuvinte, dar nu vrea să le spun. Vă gândiți la ce este mai rău. Ce se poate spune despre o femeie. Eu care îmi văd de fată, plus că eu nu am rugat-o să-mi fie prietenă. Ea acum postează totul felul de chestii cu trădări, pe mine nu mă ating chestiile astea”, a declarat Iulia Sălăgean.

Nervoasă din cale-afară de vorbele prietenului comun, Bianca Drăgușanu ar fi luat un pahar pe care l-ar fi aruncat în capul bărbatului, iar mai apoi a luat un cuțit de pe masă și ar fi sărit la el să îl rănească.

„Am confruntat-o. Celelalte informații care mi s-au spus voiam să le pun pe masă și să le discutăm de Ziua Îndrăgostițolor. Ne-am întâlnit și am luat și acea persoană de încredere și am dus-o de față și am zis: „uite, am auzit așa, așa, așa. E adevărat?”. Ea a zis că nu e adevărat, că nu a vorbit așa de mine. Eu atunci mă întorc la persoana de lângă mine, adică prietenul ei, și întreb „a vorbit ea vreodată așa frumos de mine?”, că eu am prezentat ca și când ar fi vorbit frumos și el a zis „nu, nu a vorbit niciodată frumos de tine”. În momentul acela Bianca a luat un pahar și a aruncat după el și l-a lovit în cap pe acel băiat”, a spus Iulia Sălăgean.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest