Iulia Sălăgean, păgubită cu bani mulți de Bianca Drăgușanu: “Au fost niște combinații. Când am aflat, am trăit un șoc”/ VIDEO

 

Iulia Sălăgean a fost trasă în țeapă de Bianca Drăgușanu? Seria dezvăluirilor uluitoare făcute de mama fiicei lui Alex Bodi continuă! Blondina a relatat un episod în care vedeta s-a folosit de ea atât pentru a se răzbuna pe fostul soț, cât și pentru a-i intra sume mari de bani în cont!

Iulia Sălăgean a făcut acuzații peste acuzații în ceea ce o privește pe Bianca Drăgușanu! Mama fiicei lui Alex Bodi a mărturisit că după mai multe experiențe pe care le-a avut cu fosta lui Bodi și-a dat seama că motivul pentru care s-a apropiat de ea a fost doar ca să se răzbune pe afacerist.

Mai mult de atât, Iulia Sălăgean a dezvăluit că a fost țepuită cu o sumă importantă de bani de Bianca Drăgușanu, după ce aceasta s-a oferit să îi vândă o mașină. Potrivit spuselor ei, se pare că în conturile Drăgușancăi au intrat mulți bani, din ajutorul “oferit” de aceasta.

”Da, a fost o chestie. A fost un ajutor acordat de ea, să mă ajute să-mi vând o mașină și acolo s-au întâmplat niște combinații, să zic așa pe limbajul străzii. Mi-a zis că mașina a dat-o cu mai puțin și, de fapt, și-a luat parte din banii pe care trebuia să mi-i dea. Nu ea, personal, un prieten de-al ei. Mie mi-a spus că a vândut-o cu un preț și, de fapt, a fost altul și restul și-a luat ea și după care același prieten m-a ajutat să-mi iau altă mașină. La fel, mi-a zis că a fost mult mai puțin și banii s-au împărțit, dar atâta vreme cât tu declari că ”Iulia este prietena mea”, cum poți să permiți tu, ca prietena mea, să accepți așa ceva? Mai ales că și acel om era prietenul tău. Nu știu despre ce sumă este vorba, nu am mai vrut să întreb. Eu când am aflat adevărul am fost în stare de șoc”, a spus Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest