Bianca Drăgușanu a fost făcută praf de fosta soție a lui Alex Bodi: “Am dat o șansă prieteniei, doar că ea e un pic mai perversă!”/ VIDEO

 

Iulia Sălăgean a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu, după ce blondina ar fi trădat prietenia pe care fosta soție a lui Alex Bodi i-a oferit-o, în ciuda tuturor controverselor care au existat triunghiul amoros!

Ultimele detalii pe care Iulia Sălăgean le-a scos la iveală despre Bianca Drăgușanu au pus-o la zid pe blondină! În cadrul interviului exclusiv pentru “Xtra Night Show”, mama fiicei lui Alex Bodi a dezvăluit că blondina nu i-a fost niciodată prietenă, așa cum a pretins, ci întotdeauna și-a urmărit interesul.

Iulia Sălăgean a mărturisit că Bianca Drăgușanu a jignit-o în repetate rânduri atunci când nu era prezentă la întâlnirile cu prietenii comuni, iar odată ce a aflat de comportamentul blondinei, a conștientizat că singurul motiv pentru care aceasta petrecea timp cu ea era ca să se răzbune pe Alex Bodi.

”Acum, în prezent, pot să-ți spun că ăsta a fost interesul. Să se răzbune pe Alex, zic eu. Acum am realizat chestia asta. Am aflat că ea nu era prietenă cu mine și că totul era fals și când eu nu eram de față la întâlnirile cu prietenii, vorbea foarte urât. Spunea că sunt săracă, sunt mai multe cuvinte, dar nu vrea să le spun. Vă gândiți la ce este mai rău. Ce se poate spune despre o femeie. Eu care îmi văd de fată, plus că eu nu am rugat-o să-mi fie prietenă. Ea acum postează totul felul de chestii cu trădări, pe mine nu mă ating chestiile astea”, a declarat Iulia Sălăgean.

Mai mult de atât, Iulia s-a arătat deranjată de ultima afirmație făcută de Bianca Drăgușanu, în care a spus că sunt prietene, în condițiile în care ori de câte ori a avut ocazia a jignit-o.

”Ea și acum a spus că ”Iulia este prietena mea” și este fals. Ea nu este prietenă cu mine. Din partea mea a fost totul real și pur, pentru că eu am iertat-o pentru absolut tot, i-am dat încă o șansă prieteniei, doar că ea este un pic mai perversă și eu nu sunt. Eu nu mi-am dorit să apar, nu eu o rugam să mă posteze, dar acum văd că lucrurile astea îl deranjau foarte tare pe Alex și el a luat-o ca pe o trădare din partea mea, ca eu să fiu cu ea”, a mai adăugat fosta soție a lui Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest