Fosta soție a lui Alex Bodi, împinsă de Bianca Drăgușanu să îl dea pe Alex Bodi pe mâna poliției: “I se părea foarte amuzant”/ VIDEO

 

Iulia Sălăgean a făcut dezvăluiri uluitoare despre scandalul momentului în care este implicat fostul soț, Alex Bodi! În cadrul unui interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, blondina a mărturisit cum a fost împinsă de Bianca Drăgușanu să îl dea pe mâna poliției pe afacerist!

Au ieșit la iveală noi detalii uluitoare despre scandalul în care Alex Bodi este implicat! Afaceristul este cercetat într-un dosar pentru proxenetism și trafic de carne vie, iar după ce s-a tot speculat că cea care l-a dat pe mâna oamenilor legii a fost Iulia Sălăgean, aceasta a ieșit în față și a spus care este, de fapt, adevărul!

Iulia Sălăgean a dezvăluit că în momentul în care a aflat că tatăl fiicei ei a ajuns după gratii, a trecut printr-o reală stare de șoc. Primul gând al blondinei a fost să o ia pe micuță și să meargă împreună acasă la afacerist pentru a-i fi alături, dar avocatul lui Alex Bodi i-a interzis să facă acest lucru din cauza legii.

”Pentru mine a fost un șoc în dimineața aceea. Am vrut să-mi iau fata, deși dormea, am vrut să o bag în mașină și să merg la el acasă. Am sunat avocatul, dar deja avocatul era acolo, iar avocatul mi-a spus că nu are rost să merg la el acasă, pentru că nu se rezolvă nimic, este ceva foarte strict și nu permite nimănui să intre. A doua zi l-am contactat iarăși și i-am zis că vreau să merg la Craiova, să vorbesc și tot. De acolo au fost 2 săptămâni de chin. Bianca mă anunțase că în jurul complexului sunt tot felul de paparazzii și nu am ieșit, pentru că avocatul mi-a zis că nu-i ok”, a declarat Iulia Sălăgean la Antena Stars.

Fosta soție a lui Alex Bodi, împinsă de Bianca Drăgușanu să îl dea pe Alex Bodi pe mâna poliției

Iulia Sălăgean a făcut o dezvăluire șocantă pentru “Xtra Night Show”! Blondina a mărturisit că în timp ce se afla la pământ din cauza faptului că tatăl fiicei sale are probleme cu legea, în momentul în care a fost eliberat din închisoare, Bianca Drăgușanu o împingea să îl bage, din nou, în pușcărie pe fostul soț.

”Nu l-am denunțat și nu aș fi făcut asta niciodată. După ce Alex a fost eliberat, persoana care cumva a vrut să mă împingă să fac ceva a fost ea (n.r. Bianca Drăgușanu), în sensul că: ”Nu ai văzut că a fost eliberat? Eu în locul tău m-aș duce să dau cu pixul!” și eu i-am zis: ”Cum să fac asta? Nu fac asta, că nu am de ce”. Ba chiar mi-a dat un telefon și i se părea foarte amuzant”, a mai mărturisit fosta soție a lui Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest