De ce a rămas Iulia Sălăgean lângă Alex Bodi, după ce afaceristul s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu: “A rupt o familie”/ VIDEO

 

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a început cu mult înainte ca afaceristul să divorțeze de Iulia Sălăgean. Ulterior, relația dintre cei doi s-a oficializat, iar Bodi s-a desparțit de mama fiicei sale, dar chiar și așa, Iulia nu a dispărut din peisaj. Ci din contră. Chiar s-a afișat de nenumărate ori cu Bodi și noua lui iubită! Motivul?

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Iulia Sălăgean a făcut dezvăluiri uluitoare despre trădarea pe care a primit-o din partea lui Alex Bodi, atunci când acesta a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu!

Chiar dacă a fost rănită de gestul tatălui fiicei sale, Iulia Sălăgean a decis să își calce pe orgoliu și să accepte faptul că Alex Bodi s-a îndrăgostit de o altă femeie. Și nu doar atât! Blondina a devenit chiar și prietenă cu Bianca Drăgușanu, iar asta din dorința de a păstra o relație de prietenie cu tatăl fiicei sale, de dragul micuței pe care o au împreună.

„Eu mereu am vrut să păstrez o legatură foarte strânsă cu el, e tatăl copilului meu. Dar am suferit mult. Nu a fost doar vina ei, a fost și vina lui, poate chiar mai mult a fost vina lui. Ei îi zice aceva, mie îmi promitea altceva, când se certa cu ea, venea la mine”, a povestit Iulia, la Xtra Night Show.

Și chiar dacă Iulia Sălăgean nu mai reprezenta un pericol pentru Bianca Drăgușanu, fosta soție a lui Alex Bodi a mărturisit că blondina îl presa pe afacerist să o cunoască pentru a se asigura că nu mai există sentimente între ei doi. Ulterior, după un război de un an și jumătate, cele două femei au ajuns să lege o relație de prietenie, care nu a durat prea mult timp, după cum se poate vedea din declarațiile făcute de Iulia Sălăgean, în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Era prea mare presiunea ca ea să mă cunoască pe mine, după ce a rupt o familie. A vrut să fie sigură că nu mai există sentimente între mine si Alex. La un moment dat i-am spus lui Alex că dacă asta își dorește, să rămână cu această femeie. Noi un an și jumătate am fost la cuțite, eu și Bianca”, a mai adăugat Iulia, rememorând clipele grele prin care a trecut în urmă cu aproximativ trei ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest