Bianca Drăgușanu, amanta lui Alex Bodi, în timp ce afaceristul încă era căsătorit cu Iulia Sălăgean: „Umbla cu mine pe ascuns”/ VIDEO

 

Alex Bodi a aruncat bomba! Afaceristul a dezvăluit că Bianca Drăgușanu i-a fost amantă luni bune, până când a divorțat de Iulia Sălgean. Pentru „Xtra Night Show”, fostul soț al blondinei a oferit detalii uluitoare din intimitatea relației controversate pe care a avut-o cu aceasta!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu fac ce fac și ajung în mijlocul unor scandaluri de proporții! De data aceasta, subiectul constă în numeroasele violențele pe care blondina le-a suportat din partea afaceristului.

Bianca Drăgușanu a publicat imagini șocante cu fața tumefiată din cauza vânătăilor produse de bătăile brutale încasate de la Alex Bodi. Ulterior, vedeta a relatat și un episod în care a fost sechestrată preț de câteva ore în casa fostului soț și a fost bătută încontinuu de acesta.

Eu m-am dus la IML în ziua în care am scăpat de la el din casă. între 1 și 6 am fost ținută cu forța și lovită și luată și mutată dintr-o parte în alta. Am fost lovită și de față cu menajera. Și la 6 jumătate seara am reușit să fug din casă și m-am dus direct la IML. (...) M-a bătut și m-a chinuit atâtea ore. (...)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (...) A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Alex Bodi a recunoscut că au existat momente de agresiune contra Biancăi Drăgușanu, însă nu atât de grave precum le-a relatat aceasta. Afaceristul susține că singurul moment în care ar fi fost violent cu fosta soție a avut loc în Viena, în urmă cu un an.

„E adevărat, incidentul s-a petrecut la Viena. Am lovit-o, într-adevăr avea dreptate, dar după ne-am împăcat, a trecut un an și ceva de atunci”, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, amanta lui Alex Bodi?

Pe lângă detaliile uluitoare despre bătăi, Alex Bodi a mărturisit și faptul că Bianca Drăgușanu este o femeie neasumată, care le etichetează pe celelalte vedete din showbiz drept „amante”, când și ea a fost cu acesta, în timp ce el încă era căsătorit cu Iulia Sălgean.

„Ea nu e în stare să își asume anumite chestii. Și nici situația în care am fost noi la început, și postura în care se afla atunci. Ea le neagă. Ea uită unele lucruri, probabil voit. Ea râde de toată lumea, face pe toată lumea amantă, dar ea să nu uite că ea a fost amanta mea. Eu până să divorțez oficial de fosta mea soție ea a umblat trei luni cu mine pe ascuns. Ea nu acceptă că cineva a abandonat-o de tot. Dar să nu uite cât am ajutat-o eu”, a dezvăluit Alex Bodi, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest