Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre audierea la DIICOT, în dosarul lui Alex Bodi: „Nu ai variante să minți”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre audierea la DIICOT Craiova, care a avut loc în urmă cu doar câteva zile, după ce procurorii au citat-o să dea declarații în dosarul în care este cercetat Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ocupă, din nou, primele pagini ale tabloidelor. Iar dacă până acum se întâmpla asta din cauza poveștii controversate de dragoste care a existat între ei, presărată cu multe despărțiri și împăcări, de data aceasta, motivul este scandalul de proporții care s-a iscat între ei, după ce blondina a scos la iveală pozele pe care și le-a făcut după bătăile încasate de la afacerist.

La scurt timp după ce a publicat imaginile șocante cu fața tumefiată din cauza agresiunii suferite din partea lui Alex Bodi, în timpul mariajului, Bianca Drăgușanu a fost citată la DIICOT Craiova pentru a oferi declarații în dosarul de proxenetism și trafic de carne vie în care este cercetat fostul soț.

După ce s-a speculat că Bianca Drăgușanu s-ar fi dus de bună voie să il toarne pe Alex Bodi, blondina a ținut să nu mai lase loc de interpretări, astfel mărturisind că nu a avut nicio altă alternativă decât să meargă și să spună adevărul după ce a fost citată și chemată de autorități, în calitate de fostă soție și de martor.

”Am fost citată, contrat gurilor rele care s-au grăbit să spună că am fost o turnătoare, nu am fost o turnătoare. Eu am fost citată în calitate de fostă soție și de martor. (...) Nu ai variante să minți. Eu am fost întrebată niște lucruri despre care se știau și despre care eu am fost nevoită să spun adevărul. Eu nu m-am dus acolo să fac o povestioară sau să spun lucruri, eu am spus clar.”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest