Bianca Drăgușanu vrea să devină actriță! Va participa la un casting pentru un film în America! VIDEO

 

Bianca Drăgușanu se reprofilează! Vedeta vrea să devină actriță și a dezvăluit, în exclusivitate pentru „Xtra Night Show” că urmează să plece în America, unde va participa la un casting pentru un film!

Bianca Drăgușanu face ce face și reușește să atragă toată atenția asupra ei. Vedeta este în centrul discuțiilor din showbiz, din cauza scandalului de proporții în care este implicată cu Alex Bodi, după ce a scos la lumină imaginile cu fața tumefiată din timpul mariajului cu afaceristul, iar acum a intrat din nou în atenția tuturor, prin ultimele dezvăluri făcute.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că va pleca în America pentru o perioadă, departe de controversele care există acum în România în ceea ce o privește. Mai mult de atât, blondina a mărturisit că vacanța peste Ocean va fi cadoul ei pentru ea cu ocazia împinirii a 39 de ani pe data de 6 martie.

''Anul acesta de ziua mea o să plec în America, plec undeva pe 2, 3 martie și cred că o să stau acolo vreo două săptămâni pentru că am de gând să ajung prin Miami. Am mai fost, dar mi-e dor să ajung din nou în America, așa că nu o să mă vedeți de ziua mea aici'', a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu vrea să devină actriță!

Tot pentru Antena Stars, Bianca Drăgușanu a mărturisit că urmează să participe la un casting în America, dorindu-și să devină actriță.

''O să vă trimit poze și filmulețe cu mine, pentru că v-ați obișnuit cu mine. O să merg și la un casting, la un film mișto. Eu sunt un actor foarte bun, dar în unele situații nu prea îmi iese treaba asta. Nu vrei să fie surpriză? (n.r. despre ce film este vorba). Mai bine surpriză, să facem și surprize. Este un film la modă. Viața bate filmul'', a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest