Bianca Drăgușanu o face praf pe menajera lui Alex Bodi, după declarațiile din presă ale femeii: „Am înregistrări! Nu va putea minți!”/ VIDEO

 

După ce menajera lui Alex Bodi a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a mărturisit că nu a fost niciodată martoră la bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-ar fi încasat de la afacerist, așa cum susține blondina, Drăgușanca a făcut-o praf pe femeie și a dezvăluit că are dovezi care demonstrează că angajata a văzut tot ce i s-a întâmplat acesteia în casa milionarului!

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu capătă proporții din ce în ce mai mari, iar în războiul celor doi a mai apărut o persoană: menajera afaceristului! Pe lângă imaginile șocante cu fața tumefiată din cauza agresiunilor la care a fost supusă de fostul soț, blondina a dezvăluit că angajata milionarului a fost martoră la toate tratamentele brutale pe care le-a primit de la Bodi.

Exclusiv pentru Antena Stars, menajera a infirmat spusele blondinei, ba mai mult, a sărit în apărarea lui Bodi și a spus că Bianca Drăgușanu nu a fost niciodată sechestrată de fostul soț, așa cum susține aceasta.  

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. 

Susțin că nu era nimeni sechestrat și nu a evadat cu nimeni. A alergat după mine când am plecat. Eu am mers la ușă la Alex, era într-un dormitor, i-am spus că plec că am terminat ce trebuia terminat, am plecat. Soțul meu mă aștepta afară. Nu mi se deschidea portiera, nu era mașina noastră, și ea a alergat. I-am spus că nu vreau să intre în mașină și să ne lase în pace și s-a aruncat cu forța pe bancheta din spate”, a transmis angajata afaceristului, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu o face praf pe menajera lui Alex Bodi

După ce s-a uitat la interviul dat de menajera lui Alex Bodi pentru Antena Stars, Bianca Drăgușanu a ieșit la atac și a dezvăluit că are materiale care dovedesc faptul că angajata a mințit în declarații, fiind de fapt martoră la toate bătăile încasate din partea afaceristului.

„Eu intuiam că ea are de gând să mintă fiind menajera lui. (...) Culmea este că eu le-am făcut cunoștință. Prima oară mi-a făcut curățenie mie, apoi am dus-o la el. Cea ce a omis doamna este că declarațiile dânsei nu se prea potrivesc cu declarațiile ce mi le-a făcut mie în particular, când îmi plângea efectiv de milă. La două săptămâni după nefericitul incident la care ați văzut cu toții ce am pățit, ea a venit la mine acasă și s-a mărturisit. M-a compătimit. Dacă nu-și aduce aminte ce a spus, eu am niște dovezi la ce spune. (...) În casa mea am și eu câteva obiective de înregistrare în care doamna menajeră spune total diferit de ceea ce a declarat ieri”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest