Detalii incredibile din timpul conflictelor dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „Se vedeau urme de sânge”/ VIDEO

 

Menajera lui Alex Bodi a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare, care nu doar că schimbă radical modul în care Bianca Drăgușanu a prezentat conflictele dintre ea și fostul soț, ci și îl și plasează pe afacerist ca parte vătămată in scandalul de proporții pe care îl are cu blondina.

Menajera lui Alex Bodi a vorbit cu lux de amănunte despre tot ce a văzut în interiorul casei afaceristului, în timp ce era împreună cu Bianca Drăgușanu. După ce blondina a susținut ca a fost sechestrată în casa fostului soț și bătută cu bestialitate de acesta, iar la scenele șocante ar fi fost martoră și angajata fostului soț, femeia a infirmat spusele Drăgușancăi.

Mai mult de atât, angajata lui Alex Bodi a dezvăluit că singurul moment în care a văzut urme de violență a fost când a ieșit dintr-o încăpere, după ce a auzit niște discuții aprinse între cei doi și a sesizat pe pieptul lui Alex Bodi mai multe zgârieturi și urme de sânge, imagine care a înspăimântat-o.

„Eu când am ieșit de unde eram, auzind discuții, mi-au sărit în ochi niște zgârâieturi pe pieptul lui Alex. Atunci pot să spun că m-am speriat un pic mai mult și mi s-a făcut și rău când am văzut ce era pe piept și voci ridicate. Dar nu de față cu mine s-a întâmplat. Dacă a fost zgârâiat nu știu de cine, ce, cum. Doar că pieptul era zgârâiat și se vedeau urme de sânge. Nu am văzut de cine. Era în casă și Bianca în momentul în care s-a întâmplat lucrul acesta”, a susținut ea.

Totodată, femeia a ținut să precizeze că tot ce spune este adevărul și că nu a văzut nimic mai mult decât ce a mărturisit în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, așa cum susține Bianca Drăgușanu că s-ar fi întâmplat.

„Le voi spune autorităților ce v-am spus și dumneavoastră: adevărul. (...) Nu știu, cred că e o răzbunare și atât. Cred că Bianca vrea să se răzbune pe Alex Bodi. De ce nu a făcut-o până acum dacă este așa cum spune ea și de când s-a întâmplat ce spune ea? Eu nu am văzut când a dat în ea”, a mai declarat menajera.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest