Bodyguard-ul lui Fulgy, dezvăluiri șoc! De ce “belele” l-a scăpat pe fiul Clejanilor, de-a lungul timpului/ VIDEO

 

Bodyguard-ul lui Fulgy a oferit un interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, unde a făcut dezvăluiri inedite despre perioada în care i-a fost ca o umbră fiului Clejanilor. Samuel Costache a mărturisit din ce “belele” l-a scos pe tânărul de 23 de ani, de-a lungul timpului.

Fulgy a reușit să capteze atenția tuturor, după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost prins de autorități în timp ce își conducea autoturismul sub influența substanțelor interzise. Ulterior, situația a devenit și mai controversată după de a dezvăluit că testul de consum de stupefiante a ieșit pozitiv, după ce ar fi inhalat drogurile luate de Alex Velea și artiștii de la Golden Boy Society.

După o serie de controverse care au cutremurat showbiz-ul autohton, Fulgy s-a retras din lumina reflectoarelor, fiind internat într-o unitate medicală ai cărei medici se ocupă de sănătate psihică a fiului Clejanilor, iar acum cel care i-a fost ca o umbră a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars și a relatat situații din care a fost nevoit să îl scoată pe tânărul de 23 de ani.

Potrivit spuselor sale, nu puține au fost episoadele în care mai mulți băieți încercau să îl atragă pe Fulgy într-o lume a viciilor, însă prezența lui Samuel Costache îi îndepărta rapid pe cei care îi voiau răul.

Mai mult decât atât, bodyguard-ul lui Fulgy a mărturisit că regretă situația în care fiul Clejanilor se află acum și speră să își revină cât mai repede.

”Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva și eu, când simțeam că i se întâmplă ceva, interveneam imediat. Mie chiar îmi pare rău că a ajuns în anul ăsta la Spital, la psihiatrie și chiar îmi doresc să iasă cât mai repede. Tot timpul stăteam lângă el și nu veneau dealeri de droguri. Am fost o singură dată la el acasă și m-am simțit foarte bine cu el, nu a avut un comportament ciudat. Am băut suc, am ascultat muzică.”, a declarat Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy, pentru Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest