Brigitte Pastramă, probleme grave de sănătate din cauza operațiilor estetice: „Puteam să mor în orice clipă. Am făcut o tumoare!”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Frumusețea are costul ei, iar Brigitte Pastramă a simțit asta pe propria piele! Bruneta a fost la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice pe care le-a suferit, iar în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” a vorbit despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat din cauza lor.

Cunoscută drept o veterană a intervențiilor estetice, Brigitte Pastramă a recunoscut că a avut multe probleme de sănătate din cauza unor operații nereușite. Potrivit spuselor sale, prima dată când a trecut pragul cabinetului medicului estetician a fost în 1997, când și-a pus silicoane, iar după ce a devenit mamă pentru prima dată, sânii ei s-au deformat în urma alăptări și a fost nevoită să își mai facă o intervenție.

Din păcate, la ceva timp au apărut niște complicații, fiind nevoită să ajungă pe mâna medicilor: ”Eu n-am fost cusută la aerolă și mi s-au pus doar niște plasturi, nu mi s-a făcut anti-coagulant, la opt zile am făcut emobolie pulmonară. Avem un plământ în infarct, cel drept, și aveam un cheag de sânge și puteam să mor în orice clipă.”, a mai spus Brigitte Pastramă la Xtra Night Show.

Problemele nu s-au terminat aici pentru Brigitte Pastramă, care a fost ulterior diagnosticată cu o tumoare, din cauza intervenției suferite care nu a fost făcută corespunzător de medicii care s-au ocupat de ea.

”La un an, din cauza faptului că n-am fost curățată când mi s-au scos implanturile vechi, pe partea dreaptă am avut o tumoare care a făcut un lanț tumurorar de trei tumori și au trebuit să le operez și pe acestea.”, a mai spus ea la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest