Brigitte și Florin Pastramă, noi informații, în dosarul măștilor contrafăcute! Ce le-au declarat autorităților/ VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă au intrat, din nou, în atenția tuturor, însă de această dată din cauza problemelor cu legea. După ce au fost acuzați că ar fi contrafăcut măști, pe care le-au vândut cu siglele unor branduri foarte cunoscute, cei doi au fost conduși la secție pentru a oferi mai multe detalii despre afacerea pusă sub lupă de autorități. Ce le-au declarat autorităților.

În cursul dimineții de joi, Brigitte și Florin Pastramă au fost săltăți și duși la audieri, după ce casa acestora a fost percheziționată de oamenii legii. Autoritățile s-au autosesizat într-un dosar în care au fost acuzați că ar fi vândut produse contrafăcute.

Se pare că măsura luată de procurorii DNA în ceea ce îi privește constă in punerea sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Astfel că cei doi nu vor avea voie să părăsească țara, fiind obligați să se prezinte la secție de poliție, în fiecare săptămână pentru verificări.

”Soții Pastramă își vor recunoaște faptele, pe durata audierilor soții au spus că nu au știut că vânzare acestor măști false constituie o infracțiune. Polițișii vor trimite aceste măști în Franța, la Paris, la celebra casa de modă, iar experții, dacă vor constata că acestea sunt niște copii, vor putea deveni parte civilă în eventualitatea unui proces. Ei acum trebuie să se prezinte la fiecare termen la poliție, să spună dacă-și schimbă domiciliul și să spună din ce își câștigă existența”, a spus reporterul de la ”Xtra Night Show” în cadrul emisiunii de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest