Câte perechi de pantofi are, de fapt, Bianca Drăgușanu: „Am adunat destul de multe lucruri materiale”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu se bucură de o colecție impresionantă de pantofi! Și nu o spunem noi, ci chiar ea a dezvăluit numărul incredibil de încălțări pe care le are în dressing, în cadrul unui interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show”!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy dive din showbiz-ul autohton. Și ca o femeie care se respectă, blondina și-a cumpărat de-a lungul timpului pantofi care mai de care mai scumpi.

Detalii despre colecția impresionantă de pantofi a Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, în cadrul interviului exclusiv pentru „Xtra Night Show” că de-a lungul anilor a adunat foarte multe lucruri materiale, printre care multe perechi de pantofi și ceasuri, despre care nu a vorbit niciodată în public până acum.

Blondina i-a luat prin surprindere pe toți când a dezvăluit că deține 400 de perechei de pantofi stiletto, 200 de perechi de sandale și 150 de perechi de cizme.

„Ca fapt divers, până la 39 de ani am adunat destul de multe lucruri materiale, pentru că înafară de orice, mă duce capul. (...) Dacă vrei, vorbesc despre mine la infinit, fac și monolog sau stau și povestim două săptămâni încontinuu numai despre mine, despre afacerile mele, despre business-ul meu, despre pantofii mei. Pantofii sunt a 400-a pereche de stiletto pe care-i am. Am 400 de stiletto, vreo 200 de sandale și vreo 150 de perechi de cizme și nenumărate, îți spun așa după ochi. Am ceasuri multe, dar ce contează? Nu măsurăm fericirea în lucruri materiale, fericirea se măsoară în lucrurile sufletești. Fericirea mea sunt ei: familia mea, copilul meu, prietenii mei apropiați care sunt puțini la număr”, a spus Bianca Drăgușanu pentru "Xtra Night Show"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest