Ce a spus Adrian Petrache despre faptul că Florin Salam nu a mai cântat la “X Factor” alături de el: “Nu a fost un eveniment negativ”

 

Faptul că Florin Salam nu s-a mai prezentat în finala “X Factor”, ca să cânte cu nepotul lui, Adrian Petrache, a fost blamată de foarte multe persoane, care au fost de părere că tânărul a fost pus într-o ipostază delicată chiar de unul dintre membrii familiei sale.

Invitat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” de la Antena Stars, Adrian Petrache a mărturisit că nu îi poartă ranchiună unchiului său, deși faptul că nu a mai apărut alături de el la finala “X Factor” i-a afectat momentul artistic.  

“Nu s-a schimbat nimic. El este in continuare unchiul meu. Il iubesc la fel de mult. Nici nu se pune problema de așa ceva. Nu cred că este un eveniment negativ. Nu știu cât sens are să dezbatem acest subiect. Sunt foarte pasionat de filosofie. Dezamăgitor nu este. Așteptările mele de la momentul respectiv era ca să cânt bine și corect pe scenă. Nu căuta lucrurile să se înfăptuiască după cum vrei.”, a spus Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Mai mult de atât, Adrian Petrache a ținut să precizeze că nu și-a creat așteptări în ceea ce privește momentul artistic pe care ar fi trebuit să îl susțină cu unchiul său, Florin Salam, în finala “X Factor”, motiv pentru care nu a existat nicio dezamăgire atunci când manelistul a anunțat că nu se va mai prezenta.

“Așa a fost ordinea lucrurilor. Eu am avut o profesoare foarte bună de filosofie la liceu și ea mi-a povestit despre asta. Eu în audiții spusesem că de obicei nu îmi fac așteptări, ci fac lucruri care depind de mine.”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest