Ce a spus Bianca Drăgușanu despre mariajul cu Victor Slav: „El a mai luptat, a mai încercat”/ VIDEO

 

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a început pe platourile de filmare ale unei emisiuni în cadrul căruia au participat împreună. Si chiar dacă relația lor nu a primit prea multe sanse din partea celor care îi urmăreau, cei doi nu doar că s-au căsătorit, ci au devenit și părinții unei micuțe superbe. Ulterior, drumurile lor s-au separat, dar de dragul fiicei lor, au rămas în relații foarte bune.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Bianca Drăgușanu a vorbit despre cei mai importanți bărbați din viața ei, printre aceștia numărându-se și Victor Slav, tatăl fiicei sale. Blondina a recunoscut că încă de la început, între ea și fostul soț a existat o chimie rară pe care au fructificat-o într-o relație de șase ani.

Fără niciun regret, Bianca Drăgușanu a mai spus că este recunoscătoare pentru povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Victor Slav, chiar dacă relația lor a fost sortită eșecului.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Unele povești de dragoste sunt scrise ca să fie închise. Am ajuns la concluzia că povestea noastră s-a terminat. Cel puțin pentru mine, el a mai luptat, a mai încercat”, a descris Bianca relația cu Victor Slav.

Detalii inedite despre relațiile cu Cătălin Botezatu și cu Adrian Cristea

Tot în cadrul interviului pentru XNS, Bianca Drăgușanu a vorbit cu lux de amănunte despre două dintre cele mai controversate relații în care a fost implicată. Despre cu Cătălin Botezatu, respectiv cea cu Adrian Cristea.

„A fost foarte palpitant, totul nou, totul strălucitor, totul frumos, a fost cu iubire, cu gelozie. Este în continuare un om foarte important pentru mine, ca și om, ca și carieră, este impunător, este deștept, este modelul meu. Sunt fascinată de el. Ne-am potrivit din foarte mutle puncte de vedere”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night SHow despre relația cu Cătălin Btezatu.

„Am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, ala cel moment a fost ce trebuie. Am învățat să fiu mai egoistă, să mă iubesc mai mult, prima oară să te pui pe tine, așa era el, nu îi păsa nimic din ce se întâmpla în jurul lui. A fost o experiență a vieții mele, nu îmi aduc aminte cu regret, a fost frumos la vremea aceea”, a spus blondina și despre povestea de amor trăită alături de Adrian Cristea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest