Ce a spus Bianca Drăgușanu despre relația pe care a avut-o cu Gabi Bădălău: „Să-ți explic de ce am ajuns acolo”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu a oferit un interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show”, unde a oferit noi detalii despre relația pe care a avut-o cu Gabi Bădălău. Blondina a dezvăluit că la ora actuală se află pe lista burlăcițelor din showbiz-ul autohton și se simte extraordinar.

După ce a aflat că Gabi Bădălău a fost scuipat de Claudia Pătrășcanu, în timp ce încerca să o convingă pe artistă să îi dea copiii pentru a petrece un weekend împreună cu ei, la București, Bianca Drăgușanu a avut o reacție acidă vizavi de comportamentul cântăreței.

"Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor'', a spus vedeta la XNS, de la Antena Stars.

Pe lângă comentariul pe care l-a făcut despre Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu a vorbit și despre situația care a existat între ea și Gabi Bădălău. Se pare că blondina și-a pus în plan ca singura dată când va oferi mai multe detalii despre viața amoroasă, va fi atunci când se va căsători din nou, semn că povestea de amor pe care a trăit-o cu Bădălău nu a fost destul de intensă pentru a o discuta.

„Datorez explicații cuiva? Când mă vezi la Starea Civilă, apoi o să-ți explic de ce am ajuns acolo. Până atunci nu am ce să-i explic nimănui. (...) Oficial nu există nimeni în viața mea, neoficial nu știu, nu mă întreba că nu vreau să vă spun”, a mai declarat Bianca Drăgușanu, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest