Ce a spus Elena Ionescu despre relația pe care o are cu fostul soț, după despărțirea controversată: „Cel mai inteligent cedează”/ VIDEO

 

Elena Ionescu a vorbit mai deschis ca niciodată despre relația pe care o are cu fostul soț, după despărțirea controversată de care au avut parte. Artista a dezvăluit cum se înțelege acum cu Dragoș Răzvan Stanciu, tatăl fiului său.

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Elena Ionescu a mărturisit că deși se numără pe lista burlăcițelor din showbiz, nu simte nevoia de o prezență masculină în viața ei, toată atenția sa concentrându-se pe educația și creșterea fiului ei.

Mai mult decât atât, cântăreața a mărturisit că tot ăsta este și motivul pentru care a decis să îngroape securea războiului cu fostul soț și să aibă o relație de prietenie cu el, creșterea în armonie a fiului lor fiind scopul principal al amândurora.

Cât despre împăcare, Elena Ionescu a ținut să precizeze că nici nu se pune problema de așa ceva, ajungând la concluzia că atât ei, cât și lui Dragoș le este mult mai bine pe căi separate.

„Eu sunt o persoană foarte fermă. Mă bucur că de dragul copilului am ajuns să comunicăm, să avem o relație civilizată. Cel mai inteligent cedează. Asta este premisa după care mă ghidez în viață. Pentru a nu avea niciun fel de sentiment, am convenit să rămânem separați și să ne înțelegem ca niște oameni civilizați.

Nu mai era loc de împăcare. Copilul s-a obișnuit, nu a simțit trecerea că era foarte mic atunci când ne-am despărțit”, a spus Elena Ionescu, în direct la „Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest