Elena Ionescu a recunoscut că mariajul cu Dragoș a fost o greșeală: „M-am dus cu capul înainte!”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, Elena Ionescu a recunoscut ca mariajul pe care l-a avut cu Dragoș Stanciu a reprezentat o greșeală! Cântăreața a vorbit și despre lucrurile pe care nu le-ar mai face, după ce căsnicia sa a fost un fiasco total!

Elena Ionescu a trecut printr-un divorț dureros de tatăl fiului ei, la scurt timp după ce au devenit părinți pentru prima dată. Nici bine nu au decis să meargă pe drumuri separate, că Dragoș Stanciu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în compania fostei sale iubite, ipostază care i-a provocat foarte multă durere artistei.

Dar pentru că este o femeie puternică, Elena Ionescu s-a ridicat de la pământ, a divorțat și a continuat să fie o luptătoare de dragul fiului ei pentru care ar face orice. În cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, artista a recunoscut ca mariajul cu tatăl copilului ei a reprezentat o greșeală, iar totul a fost cauzat de dorința ei de a se mărita până la 30 de ani.

Artista a mărturisit că acum a devenit foarte precaută în ceea ce privește relațiile amoroasă și speră că o să își întâlnească alesul inimii, într-un final.

„Nu mă mai duc cu capul înainte. Atunci mi-am dorit foarte tare, pragul ăla de 30, vreau neapărat să mă căsătoresc, mi se părea că e normal și m-am dus cu capul înainte. Astăzi sunt mult mai precaută. A fost o dorință foarte mare, a fost o dragoste spontană, a fost ceva frumos, încă n-am trăit momentul ăla de iubire pe care mi-l doresc eu.”, a spus Elena Ionescu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest