Ce a spus Tzancă Uraganu despre amenda primită de Selly, la petrecerea de ziua lui: „Ne-am săturat de atâtea reguli”

 

Ziua de naștere a lui Selly a fost marcată de o amendă usturătoare pe care a primit-o din partea autorităților, după ce a organizat o petrecere unde nu s-au respectat măsurile de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus. Tzancă Uraganu s-a numărat printre invitații de seamă la paranghelia vlogger-ului și a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat, de fapt, acasă la acesta.

Ceea ce trebuia să fie o petrecere restrânsă, alături de cei mai apropiați prieteni, s-a transformat rapid într-o paranghelie de zile mari unde au apărut din ce în ce în ce mai multe persoane neinvitate. Tzancă Uraganu a mărturisit că Selly invitase doar câțiva apropiați, însă gașca s-a mărit, fără voia acestuia.

Mai mult decât atât, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Tzancă Uraganu a mărturisit că i se pare absurdă amenda pe care a primit-o vlogger-ul, în contextul în care paranghelia a fost organizată în intimitate.

„Nu știu ce este atât de grav. Eu nu consider că eram chiar așa mulți cum se spune. Și dacă eu vreau să beau acum un șpriț nu pot să chem niște băieți la mine? Eram câțiva. Nu a fost într-un restaurant sau ceva. De asta nici nu am văzut așa mare problemă. Dacă venea vineva, nu puteam să îi dăm afară din casă. Dacă suntem 20 nu ne îmbolnăvin și dacă sunt 30 ne îmbolnăvim? Ne-am săturat de un an de zile cu atâtea reguli, nu s-a îmbolnăvit nimeni de la o petrecere de 30 de persoane. Eu nu am văzut nici un polițist, să fiu sincer. Nu știu dacă au venit, nu îmi aduc aminte. Selly nu a avut de gând să facă o petrecere așa mare, dar au venit mai mulți decât se aștepta, oricum nu a fost vina lui”, a spus manelistul la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest