Ce anume o scoate din sărite pe Simona Gherghe la partenerul de viață: „Toată lumea trebuie să aibă un program”/ VIDEO

 

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Vedeta are o bază foarte mare de admiratori datorită sincerității de care a dat dovadă în toate situațiile în care s-a aflat și cum acum nu putea să facă excepție de la regulă, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, moderatoarea emisiunii „Mireasă” de la Antena 1 a dezvăluit ce anume o scoate din sărite la partenerul de viață!

După o perioadă destul de lungă în care a stat departe de lumina reflectoarelor și a decis să se dedice exclusiv vieții de familie, Simona Gherghe a revenit în televiziune cu forțe proaspete!

Simona Gherghe moderează emisiunea „Mireasă” de la Antena 1, acolo unde prezintă zilnic de luni până sâmbătă poveștile de dragoste ale concurenților care sunt în căutarea dragostei și experiențele de care aceștia au parte în perioada în care sunt departe de casă.

Ce anume o scoate din sărite pe Simona Gherghe la partenerul de viață

Iar pentru că a stat destul de mult timp alături de partenerul de viață, mai ales în timpul pandemiei, Simona Gherghe a dezvăluit că există un lucru care o deranjează la acesta. Potrivit spuselor ei, pentru că ea este mult mai organizată, în momentul în care soțul ei acționează în totală opoziție cu modul ei de a fi... se încing lucrurile.

Un exemplu oferit de vedetă este atunci când partenerul ei de viață începe să se joace cu copiii, când urmează programul de somn al acestora.

”Eu sunt mai organizată și sunt cu rutina și toată lumea trebuie să aibă un program. Și mă enervează când îi agită, că îi suprastimulează”, a spus Simona Gherghe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest