Ce conflict a mai existat între Alex Velea și Cătălin Măruță, în urmă cu câțiva ani: „L-am luat și l-am înjurat! A sunat-o și pe mama”

 

Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Alex Velea și-a exprimat punctul de vedere despre comportamentul lui Cătălin Măruță în ceea ce îl privește și a comentat dur maniera în care prezentatorul TV s-a folosit de numele lui și al Antoniei pentru audiență. Totodată, artistul a vorbit și despre un conflict mai vechi care a existat între el și partenerul de viață al Andrei.

Un nou scandal s-a născut în showbiz! Scandal ai cărui protagoniști sunt Alex Velea și Cătălin Măruță! După ce prezentatorul TV a făcut câteva comentarii nepotrivite la adresa Antoniei, Alex Velea a răbufnit si a spus că nu între ei nu va mai exista niciodată o relație de prietenie, simțindu-se nerespectat și luat în râs de cel pe care îl considera apropiat lui.

“Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a declarat Alex Vlea, la Antena Stras.

Ce conflict a mai existat între Alex Velea și Cătălin Măruță

Mai mult decât atât, tot în platoul XNS, Alex Velea a adus aminte de un conflict vechi care a existat între el și Cătălin Măruță, care a avut loc în urmă cu mai bine de un deceniu. Potrivit spuselor artistului, prezentatorul TV deși spunea că îi este prieten acestuia, întotdeauna căuta orice ocazie pentru a provoca tensiuni și neînțelegeri între el și alte persoane publice, de dragul audienței.

Și chiar dacă scandalul de atunci nu a fost deloc unul mic, Alex Velea a decis să ingroape securea războiului de dragul colaborărilor cu Andra și să cadă la pace cu Măruță.

„Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea. Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez”, a mai adăugat Alex Velea, vizibil supărat pe comportamentul lui Cătălin Măruță față de el și familia lui.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest