Ce crede Adi Minune despre vaccinul anti-COVID: „Și eu mă încadrez în rândul lumii”/ VIDEO

 

Adi Minune a oferit un interviu exclusiv pentru emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, unde a dezvăluit care este poziția lui în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID!

Multe vedete de la noi s-au înscris deja pe lista persoanelor care urmează să se vaccineze. Adrian Minune a dezvăluit că încă nu se numără pe lista asta, însă consideră că dacă se va impune, atunci o va face fără să stea pe gânduri.

Totodată, manelistul a ținut să precizeze că nu știe ce să creadă despre vaccinul care a împărțit în două tabere masa de oameni, iar asta din cauza informațiilor în contradictoriu pe care le oferă atât presa, cât și oamenii de specialitate.

„Nu m-am vaccinat. Nu aș vrea, dar dacă se impune această chestie, o să o fac pentru că și eu mă încadrez în restul lumii. Nimeni din familie nu s-a vaccinat. Nu știu ce să cred. Suntem cu toții când într-o parte, când într-alta. Dacă trebuie ne vaccinăm, o facem.”, a spus Adrian Minune.

Totodată, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, Adi Minune a vorbit și despre poza controversată care a făcut înconjurul internetului. Mai precis imaginea care îl ilustrează pe el și pe Tzancă Uraganu alături de trei oameni ai legii care erau prezenți la evenimentul unde cei doi maneliști cântau, pentru a-i amenda pentru nerespectarea măsurilor de siguranță în contextul pandemiei.

„Nu comentez. Eu nu am pus acea poză. Mi-a părut rău pentru că a apărut așa ceva pentru că și ei ca polițiști sunt oameni, iar unii dintre ei poate chiar fanii mei, iar eu nu aș fi pus niciodată acea poză pe Facebook. A pus-o altcineva. În momentul în care oamenii sunt în misiune sau au de făcut ceva, eu am plătit amendă în seara asta, cu toate că am făcut poza. Munca e muncă, fanul e fan. Am greșit, am plătit, după care am făcut poză.”, a spus Adrian Minune, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest