Ce mesaj i-a transmis Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană, după scandalul care a existat între ei: „A fost cu pasiune!”/ VIDEO

 

Este cunoscut faptul că între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au existat diverse animozități, după ce au decis să meargă pe drumuri separate. Chiar și așa, celebra jurnalistă i-a transmis un mesaj emoționant fostului soț, chiar în ziua în care a împlinit 47 de ani.

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că a fost sunată de toate persoanele apropiate, în afară de cel care este tatăl copiilor ei. Jurnalista a ținut să precizeze că nu avea așteptări în ceea ce îl privește pe Silviu Prigoană, însă a ținut să îi mulțumească pentru tot ce a făcut pentru ea.

Mai mult decât atât, Adriana Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj emoționant fostului soț, în care a dezvăluit că de-a lungul mariajului pe care l-au avut împreună, au existat foarte multe momente frumoase pe care și le amintește cu drag.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. Nu regret mare lucru. Îi mulțumesc lui Prigoană, dacă nu era Prigoană în viața mea nu eram ceea ce sunt astăzi, dacă nu era el nu mă trezeam la realitate, cu tot balamucul din lume fără Prigoană nu aș fi fost ceea ce sunt azi, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine.

Mi-a dat momente frumoase, mi-a oferit momente frumoase, ne-am iubit, ne-am certat, a fost cu pasiune, nu regret nimic.”, a spus Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest