Cum a obținut Jean de la Craiova un rol într-un film la Bollywood: „O să am 20-30 de dansatori”/ VIDEO

 

Jean de la Craiova va juca într-un film la Bollywood, iar în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, artistul a dezvăluit cum a obținut rolul în producția din care vor face parte mulți actori indieni cunoscuți în lumea întreagă.

Talentul lui Jean de la Craiova a trecut dincolo de granițe. Iar drept dovadă stă noul proiect în care artistul este implicat. În curând, manelistul va pleca la Bollywood pentru a filma o scenă într-o producție de excepție, din care fac parte foarte mulți actori indieni cunoscuți.

Cum a obținut Jean de la Craiova un rol într-un film la Bollywood

Jean de la Craiova a dezvăluit că totul a pornit de la o piesă de-a lui. Potrivit spuselor sale, un bun prieten de-al său i-a ascultat muzica într-o vacanță din Mumbay, iar magia s-a produs atunci când la urechile unui membru de-al familiei Kapoor au ajuns ritmurile orientale.

„Un prieten de-al meu a făcut o vacanță în Mumbay. Din grupul lui făcea parte un prieten din familia Kapoor. I-a arătat un videoclip cu mine, a ascultat muzică cu mine și a zis ” lucreaz la un film și îl vreau pe ăsta” și a luat legătura cu mine”, a explicat Jean de la Craiova la Xtra Night Show.

Pentru că este un proiect grandios, Jean de la Craiova a mărturisit că trebuie să se apuce de un antrenament intensiv, în ciuda faptului că va filma o singură scenă în filmul Bollywoodian.

„O să merg în luna august la Bollywood 10 zile. Trebuie să fac puțin antrenament pentru că am 20 - 30 de dansatori. Știu că am o secvență doar, dar e bună și aia”, a spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest