Cum a reacționat Gabriela Cristea, după jignirile aduse de Maria Constantin la adresa ei: „Nu am avut răbdare!”/ VIDEO

 

După ce Maria Constantin s-a legat de aspectul fizic al Gabrielei Cristea și a etichetat-o drept o femeie „rea”, fosta prezentatoare TV a avut o primă reacție despre spusele interpretei de muzică populară.

În direct, la „Xtra Night Show”, Gabriela Cristea și-a spus punctul de vedere în ceea ce privește seria de jigniri care i-a fost adusă de Maria Constantin. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu știe în totalitate ce anume a spus interpreta de muzică populară despre ea, iar asta pentru că atât ea, cât și familia ei au cu totul și cu totul alte preocupări.

Mă interesează atât de puțin încât....Nu am avut curiozitatea să ascult, nu am avut răbdarea și nici timpul necesar. Nu este nici prima, și nici ultima care o să mai facă treaba asta. Noi avem alte preocupări. Noi avem o viață mișto.”, a spus Gabriela Cristea.

După ce a aflat că Maria Constantin ar fi catalogat-o drept „o femeie rea”, în urma unor conversații pe care le-ar fi avut cu Marcel Toader, Gabriela Cristea a ținut să precizeze că și-a lăsat de mult trecutul în spate, dar chiar și așa, cuvintele interpretei de muzică populară i s-au părut deplasate, mai ales că nu se cunosc personal.

Este departe de mine. Este o chestie de trecut, nici nu mai țin minte că mi s-a întâmplat așa ceva în viața asta. Nu mă mai sperie treaba asta. Eu nici nu o cunosc pe doamna. Nu mi-am permis niciodată să spun ceva urât la adresa cuiva”, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest