Maria Constantin „a dat-o la întors” în conflictul cu Gabriela Cristea! Cum a aruncat vina pe Marcel Toader/ VIDEO

 

După ce Maria Constantin a afirmat că Gabriela Cristea s-a îngrășat și că nu mai arată așa cum o făcea înainte, interpreta de muzică populară „a dat-o la întors” și a aruncat vina pe Marcel Toader, bărbatul cu care amândouă au avut o relație!

Maria Constantin a făcut o serie de afirmații la adresa Gabrielei Cristea, despre care a zis că a cam luat în greutate în ultima perioadă și că ar fi supraponderală. Totodată, artista a mărturisit și că este o femeie „rea”, chiar dacă nu o cunoaște personal.

Maria Constantin „a dat-o la întors” în conflictul cu Gabriela Cristea!

Maria Constantin și-a schimbat în totalitate poziția și a mărturisit că s-a luat de greutatea corporală a vedetei, după o scurtă analiză a pozelor pe care le-a văzut în prezent, cu modul în care arăta în trecut.

„S-a ajuns dintr-o simplă chestie pe care am spus-o, a explodat așa toată lumea. Dar ce am spus? Că nu am zis nenică mare chestie. Era ceva de genul cu trei defecte ale Gabrielei Cristea, dar eu am spus că nici n-am cunoscută pe Gabriela Cristea vreodată față-n-față. A trebuit să spun ceva și am zis din spusele altora și din ce am observat eu. Oricum consider eu și din fotografiile mult mai vechi că mi se pare o femeie foarte frumoasă. Și atât am apucat să spun pentru că am observat că este la un reality show, am văzut că mna a mai luat în greutate, e normal, după două sarcini.”, a spus Maria Constantin pentru Xtra Night Show.

Cât despre faptul că a făcut-o „rea”, Maria Constantin a dezvăluit că cel care a etichetat-o așa, ar fi fost chiar Marcel Toader, fostul partener de viață al amândurora.

„Asta este că aici s-a interpretat. Eu am spus că fostul soț asta îmi spunea despre ea. Eu nu știu că nu am vorbit cu ea, nu am stat cu ea, nici măcar nu mă salut sau ceva mai mult, așa că nu am de unde să știu cum este așa că mi s-a spus că este rea.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest