Cum se descurcă soția lui Tzancă Uraganu, după ce a fost părăsită de manelist pentru o altă femeie: „Situația este mai complicată”

 

Soția lui Tzancă Uraganu a oferit un interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show”, în care a dezvăluit cum se descurcă acum că manelistul s-a logodit cu o altă femeie, deși încă sunt căsătoriți. Mai mult de atât, Mădălina Miu a vorbit și despre relația artistului cu fiul pe care îl au împreună.

Tzancă Uraganu a luat pe toată lumea prin surprindere după ce s-a logodit cu Alina Marymar. Și spunem asta pentru că manelistul a părăsit căminul conjugal pentru Lambada, femeia care a anunțat de curând că este însărcinată cu artistul, deși nu mai formează un cuplu.

Printre oamenii dezamăgiți de acțiunile lui Tzancă Uraganu se numără și încă soția lui, Mădălina Miu, care a mărturisit că de când mariajul cu artistul s-a destrămat, s-a focusat pe găsirea echilibrului atât pe plan personal, cât și pe cel profesional.

„Eu acum sunt liniștită, e un lucru pe care îl voiam de mult timp. Am decis să iau puțină distanță, am plecat din domiciliul conjugal, acum stau doar eu și fiul meu. Nimeni, nici părinții nu știu unde locuiesc acum. Simțeam nevoia să mă regăsesc. Am avut o perioadă în care mi-am întrerupt munca”, a adăugat actuala soție a lui Tzancă Uraganu.

Mai mult decât atât, Mădălina Miu a vorbit și despre cum va gestiona acum situația cu Tzancă Uraganu,  în ceea ce privește organizarea petrecerii cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, din moment ce sunt protagoniștii unui scandal de proporții.

„Tzancă a fost la fiecare petrecere aniversară a fiului meu Adam. Acum situația este mai complicată, deci nu știu. El și Adam au o relație foarte bună, chiar îl iubește. Mă gândesc dacă aș fi sau nu de acord”, a mai spus Mădălina, pentru „Xtra Night Show”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest