Cum va arăta cununia religioasă a lui Valentin Sanfira cu Codruța Filip. Amănunte exclusive: „Vom avea 300 de invitați!”/ VIDEO

 

Valentin Sanfira și Codruța Filip vor să organizeze una dintre cele mai grandioase nunți din showbiz-ul autohton, după ce pandemia de coronavirus le-a pus pe pauză toate planurile! Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, frumoasa artistă a oferit amănunte exclusive despre eveniment și despre cum și-ar dori să se desfășoare.

Valentin Sanfira și Codruța Filip formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă românească, astfel că mulți dintre cei care îi urmăresc s-au întrebat când își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu, după ce deja au făcut cununia civilă.

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Codruța Filip a dezvăluit că își dorește ca evenimentul ce va marca uniunea în fața lui Dumnezeu cu Valentin Sanfira să fie unul cu totul și cu totul special, iar martori la fericirea lor să fie peste 300 de invitați, printre care se numără și cele mai apropiate persoane din viața lor.

Totodată, frumoasa cântăreață a ținut sa precizeze că dacă nici acum nu îi va putea invita pe toți cei dragi, din cauza măsurilor de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus, atunci vor mai amâna nunta, așa cum au făcut-o până acum.

„Suntem indeciși, nu știm dacă ni se va permite să facem nunta cu 300 de invitați. Dacă ni se va permite, facem, dacă nu, mai amânăm”, a spus Codruța Filip seara trecută, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest