De ce l-a implicat Claudia Pătrășcanu pe Alex Bodi, de fapt, în războiul cu Gabi Bădălău: „Un om foarte elegant”/ VIDEO

 

După ce a ieșit la iveală faptul că Alex Bodi a fost contactat de Claudia Pătrășcanu pentru a-i cere ajutorul în războiul cu Gabi Bădălău, artista a mărturisit de ce l-a implicat, de fapt, pe afacerist, în scandalul de proporții cu tatăl copiilor ei!

În direct, la „Xtra Night Show”, Claudia Pătrășcanu a făcut o nouă serie de dezvăluiri în războiul cu Gabi Bădălău, război care pare că nu mai ajunge la sfârșit! Recent, afaceristul a dezvăluit că mama fiilor ei i-a dat un mesaj lui Alex Bodi, iar toată lumea s-a întrebat de ce artista l-a implicat pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu în scandalul de proporții.

De ce l-a implicat Claudia Pătrășcanu pe Alex Bodi, de fapt, în războiul cu Gabi Bădălău

Prin transmisiune telefonică, în direct, la „Xtra Night Show”, Claudia Pătrășcanu a explicat că l-a contactat pe Alex Bodi, după ce a înțeles că acesta ar deține anumite filmulețe compromițătoare cu soțul ei.

Mai mult de atât, artista a ținut să precizeze că are nevoie de cât mai multe probe pe care să le strângă la dosarul împotriva lui Gabi Bădălău pentru a putea obține custodia exclusivă a micuților ei, iar Alex Bodi părea că i-ar putea da o mână de ajutor.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că mesajul pe care i l-a scris lui Alex Bodi a fost trimis pe contul său de socializare, nu pe numărul de telefon personal, așa cum s-a vehiculat.

''Eu consider că nu am făcut nimic rău, pentru că am nevoie în continuare de dovezi. Eu am considerat că nu am făcut nimic rău să-i dau un mesaj. Am tot respectul pentru acest om. Mi s-a părut un om foarte elegant'', a spus Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest