Alianță incredibilă între Claudia Pătrășcanu și fosta amantă a lui Gabi Bădălău! Detalii exclusive: „Mi-a pus la dispoziție casa”/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu și fosta amantă a lui Gabi Bădălău au format o alianță de-a dreptul incredibilă! În exclusivitate pentru „Xtra Night Show”, artista a dezvăluit că cea cu care tatăl copiilor ei a înșelat-o i-a pus la dispoziție până și casa pe care afaceristul i-a făcut-o cadou! Și asta nu este tot!

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău devine din ce în ce mai mare, iar asta din cauza dezvăluirilor care continuă să iasă la iveală! În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, artista a făcut declarații șocante despre fosta amantă a lui Gabi Bădălău!

Potrivit spuselor ei, între ea și femeia cu care Gabi Bădălău a înșelat-o nu a existat niciodată o relație de prietenie. Claudia Pătrășcanu susține că a început sa vorbească cu femeia respectivă pentru a strânge cât mai multe dovezi la dosarul de divorț împotriva încă soțului ei pentru a obține custodia exclusivă a fiilor ei.

”Eu cu această femeie nu am fost niciodată prietenă și nici nu sunt. Este vorba de 2019, din august, după ce m-a dat Gabi afară din casă, un prieten de-al nostru comun m-a sunat. Ei erau într-o vacanță, în ultima lor vacanță în Deltă și momentul a fost oportun pentru mine. Eu eram în momentul acela mamă singură, dată afară cu doi copii, supărată și vai de mine și în acel moment, când am auzit că ei doi s-au certat am prins acel moment când el i-a făcut rău. Am vrut să duc dovezi la instanță. El nu mai venea acasă. Toată iubirea și atenția i-a acordat-o acestei femei”, a declarat Claudia Pătrășcanu la ”Xtra Night Show”.

Ulterior, Claudia Pătrășcanu a aflat cât mai multe detalii din relația pe care Gabi Bădălău a avut-o cu amanta lui și a ajuns la concluzia că afaceristul a mai făcut o victimă, din cauza abuzurilor emoționale la care a supus-o pe femeia respectivă. Empatizând, artista a recunoscut că între cele două s-a format o legătură, astfel încât amanta i-a oferit până și un loc în propria casă.

”I-a făcut rău și acestei femei. I-a intrat în telefon și a început să le dea mesaje foștilor iubiți, filmulețe. Ea mi-a zis: ”Voiai să mă intereseze pe mine de familia lui, dacă pe el nu-l interesa nici de copii și nici de nimeni?” Vina a fost a lui, nu a ei. Interesul meu era să duc dovezi. Această femeie la un moment dat a avut suflet și chiar a vrut să mă ajute și mi-a zis că-mi pune la dispoziție casa pe care Gabi i-a făcut-o. Vă dați seama că nu aș fi acceptat asta niciodată.”, a mai adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest