De ce Marius Elisei nu a vrut să meargă în vacanța din Egipt cu Oana Roman și cu fiica lor/ VIDEO

 

După ce Oana Roman l-a pus la zid pe Marius Elisei din cauza refuzului pe care l-a primit din partea acestuia, în momentul în care i-a propus să le însoțească pe ea și pe fiica lor, în vacanța din Egipt, bărbatul a dezvăluit care a fost motivul din cauza căruia nu a putut pleca din țară.

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Marius Elisei a făcut o serie de mărturisiri care a luat pe toată lumea prin surprindere. De la motivul real care a stat la baza divorțului de Oana Roman, până la refuzul invitației fostei soții de a merge în vacanța din Egipt.

Marius Elisei a dezvăluit că a divorțat de Oana Roman pentru că nu se mai simțea deloc apreciat și nu se mai simțea confortabil în mariajul cu mama fiicei sale. Lucru de care nu o blamează pe vedetă, mărturisind că atitudinea Oanei s-a schimbat dramatic din cauza problemelor lui cu băutura.

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei.

Cât despre motivul pentru care a fost nevoit să spună „nu” vacanței din Egipt, Marius Elisei a mărturisit că de când a divorțat și a trebuit să se mute singur, situația lui financiară s-a înrăutățit, astfel că nu ar fi avut resursele necesare să suporte cheltuielile din sejurul de peste hotare.

„Nu am vrut să merg în Egipt pentru că am avut alte priorități, pentru a-mi câștiga pâinea, pentru a-mi plăti chiria și alte utilități. A fost o perioadă agitată, și încă este. Cu copilul pot să mă duc oricând, oriunde. Acum nu mai sunt forțat să zic, bă suntem împreună, trebuie să mergem împreună”, a declarat Marius Elisei, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest