Adevăratul motiv din cauza căruia Marius Elisei și Oana Roman au divorțat: „Poate și din cauza băuturii”/ VIDEO

 

Marius Elisei a fost invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a făcut dezvăluiri inedite din interiorul mariajului pe care l-a avut cu Oana Roman. Bărbatul a mărturisit care a fost, de fapt, adevăratul motiv din cauza căruia s-a ajuns la divorț cu mama fiicei lui!

Recent s-a vehiculat că Marius Elisei ar deveni tată pentru a doua oară, după ce noua sa iubită ar fi rămas însărcinată. Sătul de toate speculațiile apărute, fostul soț al Oanei Roman nu doar că a infirmat că ar urma să mai aibă un copil, ci a ținut să precizeze că de când a semnat actele de divorț de mama fiicei sale, în viața lui nu a mai apărut nicio altă femeie, așa cum s-a tot spus.

La “Xtra Night Show”, Marius Elisei a dezvăluit și care a fost motivul din cauza căruia a divorțat de Oana Roman. Potrivit spuselor sale, nu se mai simțea apreciat de vedetă, mărturisind că atunci când ajungea acasă nu mai simțea fericire, ci o mare presiune.

Tototdată, bărbatul a recunoscut că este posibil ca Oana Roman să își fi schimbat comportamentul în ceea ce îl privește și din cauza problemelor cu alcoolul pe care le-a avut de-a lungul timpului.

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai arecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei la „Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest