De ce nu poartă Andreea Tonciu verigheta de la soțul ei: “Pe mine mă deranjează!”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Andreea Tonciu a dezvăluit care este motivul din cauza căruia nu poartă verigheta de la soțul ei!

Extrem de transparentă, așa cum și-a obișnuit publicul care o urmărește, Andreea Tonciu a vorbit cu lux de amănunte despre micile divergențe care există intre ea și partenerul de viață în mariaj, dar și despre care este motivul pentru care nu poartă verigheta de la soțul ei.

Andreea Tonciu și tatăl fiicei sale formează un cuplu de mai bine de cinci ani, perioadă de timp în care viața vedetei a luat o turnură spectaculoasă. Bruneta a lipsit din lumina reflectoarelor, dedicându-se exclusiv vieții de familie, în care nu a fost întotdeauna lapte și miere, după cum chiar ea a declarat.

”Cum în ultima perioadă nu mai am job și sunt casnică, fac mâncare. Îmi place foarte mult să fac mâncare. M-am îngrășat și vreau să intru la o dietă, pentru că vreau să arăt bine. În casă vorbim despre mâncare. La mine în familie e diferită situația. Fata mea mănâncă mâncare gătită, ciorbă și felul principal, iar soțul meu nu prea mănâncă mâncare gătită și trebuie să fac grătare cu o anumită garnitură. Și muncește Tonciu de... Cine m-ar vedea ar zice că mint la televizor”, a declarat Andreea Tonciu pentru ”Xtra Night Show”.

Totodată, Andreea Tonciu a mărturisit la XNS că motivul pentru care nu poartă verigheta de la soțul ei nu constă în faptul că ar exista vreo problemă între ea și partenerul de viață, ci pentru că nu îi place să poarte bijuterii pe mâini, mai ales că petrece foarte mult timp în bucătărie pentru a le face poftele celor dragi.

“Am primit acest inel de Crăciun cu diamante de la mama mea. Mi-a spus să nu îl dau jos. Pe mine mă deranjează. Verigheta și inelul de logodnă sunt cu diamante. Nu le port. Eu mereu îl dau jos și îl pun în noptieră și mama mereu se enervează că de ce nu le port.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest