Motivele de la care pornesc certurile între Andreea Tonciu și soțul ei: “Mi se pare bătaie de joc”/ VIDEO

 

De când s-a pus la casa ei, Andreea Tonciu s-a schimbat radical! Vedeta a devenit femeie de casă, dar chiar și așa, recunoaște că nu a scăpat definitiv de firea vulcanică ce a consacrat-o în showbiz, iar soțul ei știe asta cel mai bine. În cadrul unui interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, bruneta a dezvăluit care sunt motivele de la care pornesc certurile între ea și tatăl fiicei sale.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai efervescente prezențe din lumea mondenă românească. După ce o bună bucată de timp a stat departe de lumina reflectoarelor, perioadă în care s-a așezat la casa ei și a devenit mamă pentru prima dată, iată că acum vedeta a avut parte de o reîntoarcere de senzație în showbiz.

Iar pentru că multă lume a vrut să afle ce a mai făcut în perioada în care a stat ascunsă de ochii lumii, Andreea Tonciu a vorbit mai deschis ca niciodată despre cum a arătat viața ei în ultimii cinci ani de când s-a căsătorit și a născut o fiică minunată.

Andreea Tonciu a mărturisit că este o soție model și îi pregătește întotdeauna partenerului de viață felurile de mâncare preferată. Mai mult decât atât, vedeta a recunoscut că petrece foarte mult timp în bucătărie, lucru care nu o entuziasmează atât de tare.

”Cum în ultima perioadă nu mai am job și sunt casnică, fac mâncare. Îmi place foarte mult să fac mâncare. M-am îngrășat și vreau să intru la o dietă, pentru că vreau să arăt bine. În casă vorbim despre mâncare. La mine în familie e diferită situația. Fata mea mănâncă mâncare gătită, ciorbă și felul principal, iar soțul meu nu prea mănâncă mâncare gătită și trebuie să fac grătare cu o anumită garnitură. Și muncește Tonciu de... Cine m-ar vedea ar zice că mint la televizor, a declarat Andreea Tonciu pentru ”Xtra Night Show”.

Mai mult de atât, Andreea Tonciu a dezvăluit și care sunt motivele de la care pornesc certurile cu soțul ei. Potrivit spuselor ei, nu a existat nimic major în cei cinci ani de căsnicie, majoritatea clinciurilor având loc din cauza unor “probleme” minore care țin de activitățile casnice.

”Motivele pentru care ne certăm sunt unele banale, pentru că, mulțumesc bunului Dumnezeu că nu am avut motive grave sau urâte, pentru că nu știu cât reacționez. De exemplu, de ce nu a răspuns la telefon când am vrut eu, că de ce nu și-a strâns masa, că de nu duce gunoiul. Nu face nimic, nu mă ajută cu nimic.”, a spus Andreea Tonciu.

Mai mult de atât, vedeta a dezvăluit și ce anume nu i-ar putea ierta partenerului de viață!

„Nu aș putea să-i iert soțului meu să fie în paralel cu altă femeie. Eu merg pe premiza că, dacă nu mai vrei să fii cu mine îmi spui: ”Băi, Andreea! Nu mai pot. M-am îndrăgostit, sunt cu altcineva.”. Mi se pare bătaie de joc dacă ai merge așa în paralel”, a mai adăugat focoasa brunetă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest