La ce intervenție estetică a mai apelat Andreea Tonciu: „Am zis să nu folosesc aplicații care să mă facă frumoasă”/ VIDEO

 

Andreea Tonciu a recunoscut că a trecut din nou pragul cabinetului medicului estetician, pentru mici retușuri la nivel facial! Vedeta a mărturisit că decizia a fost luată pentru a nu mai edita atât de mult fotografiile pe care le publică pe contul său de socializare.

Cunoscută pentru atitudinea energică și pentru sinceritatea debordantă, Andreea Tonciu a vorbit deschis despre intervenția estetică pe care a suferit-o recent. Vedeta a mărturisit că soțul a susținut-o pe deplin în demersul pe care l-a făcut.

„Am început anul foarte bine. Anul ăsta vreau să mă fac din ce în ce mai frumoasă, dar ca orice femeie găsim mereu ceva de imbunătățit. Mi-am făcut ceva la față pentru că fața mea nu a suportat vreun retuș, iar acum vârsta îsi spune cuvântul.

Trebuie să încep să fiu și eu în rândul fetelor. Mi-am facut un counturing facial cu acid hialuronic. Am zis că trebuie să arăt mai bine anul acesta, pentru că simt că va fi anul meu pe plan profesional. Decât să stau să folosesc mereu aplicațiile care mă fac mai frumoasă, am zis să mă fac eu mai frumoasă. Soțul meu chiar este mândru de ce fac eu. Doar când m-a văzut prima dată a zis că nu par eu.”, a spus Andreea Tonciu.

Mai mult de atât, vedeta a recunoscut că dacă partenerul de viață ar fi sfătuit-o să nu meargă la medicul estetician pentru intervenție, atunci, cu siguranță, i-ar fi respectat decizia: "Mă încurajează soțul meu. Dacă iau vreo decizie, imi spune dacă e bine să o fac sau nu. Dacă mi-ar fi spus să nu merg, având în vedere că suntem o familie, normal că țin cont de ce spune soțul pentru pentru că nu îmi vrea răul. Dar este adeptul operațiilor care să mă facă din ce în ce mai frumoasă.

A devenit mai maleabil. Știi ce zice? Auzi dar tu nu îți găsești nimic de muncă în televiziune. Acum el mă trimite. Înainte zici că eram legată. Rebeca a fost prioritatea numărul 1 și a trebuit să stau cu ea.” , a mai spus vedeta pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest