De ce Andreea Tonciu a refuzat să participe la „Asia Express”: „Am ajuns acasă și în început să urlu”/ VIDEO

 

De când s-a căsătorit și a devenit mamă, Andreea Tonciu s-a schimbat radical! Vedeta a dispărut o bună bucată de timp din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de familie, iar acum, odată ce fetița sa a crescut, a revenit în televiziune. Chiar și așa, bruneta a dezvăluit de ce a refuzat să participe la „Asia Express”, o decizie pe care a regretat-o ulterior.

„Am învățat să nu mai stau foarte mult în oraș, să stau mai mult cu soțul meu. Prietenele mele sunt vecinele mele. Dacă ies, ies la vecina. Caracterul meu este același. Nu mai sunt atât de nebunatică. Dar vulcanică sunt.”, a spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a venit în platoul emisiunii „Star Matinal” unde a vorbit despre planurile pe care le are pentru anul acesta, despre dorința de a deveni mamă pentru a doua oară, dar și despre intervențiile estetice la care are de gând să apeleze.

Transparentă ca de obicei, Andreea Tonciu a dezvăluit și care a fost motivul pentru care a refuzat să participe la „Asia Express”, atunci când a fost sunată pentru proiect. Se pare că vedeta s-a confruntat cu momente de anxietate cauzate de absența din televiziune, astfel că atunci când i s-a propus să meargă în Asia, a refuzat din start, fără să treacă prin filtrul rațiunii.

„Eu fără televiziune aș fi... Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii”, a mai spus Andree Tonciu la „Star Matinal”.

Cât dacă i s-ar propune din nou să participe, Andreea a mărturisit că de data aceasta ar accepta și ar alege să meargă ori cu sora ei, ori cu Oana Radu, cu care a legat o prietenie foarte frumoasă, într-o altă emisiune TV la care au participat amândouă.

„Mi-ar plăcea să merg cu Oana Radu sau cu sora mea. Dacă aș merge cu soțul meu, am zis că nu. Pentru că nu pot să fiu Tonciu când sunt în prezența lui. Eu cu mama stau în mare parte din timp.

El nu s-ar băga în așa ceva, în niciun caz. Nu îî place să apară la TV pentru nimic în lume. Să mă lase pe mine că sunt tânără, la început de carieră. Eu mă simt foarte bine când sunt în fața micului ecran.”, a spus Andreea Tonciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest