Denisa Filcea, adevărul despre relația dintre Flick și Speak: “Eu nu am văzut nicio prietenie atunci”/ VIDEO

 

Dacă înainte se afișau peste tot împreună și făceau deliciul publicului prin provocările pe care le lansau unul altuia, iată că acum relația dintre Flick și Speak este aproape inexistentă, foarte multă lume blamând-o pe Denisa Filcea pentru faptul că prietenia celor doi a ajuns la sfârșit. Care este adevărul, de fapt?

Speak și Flick au format un duo de senzație în showbiz-ul autohton, iar asta datorită provocărilor pe care le făceau împreună și care aduceau zâmbetul pe buze celor care îi urmăreau în social media. De când în viata omului de radio a apărut Denisa Filcea, prietenia celor doi a dispărut brusc, motiv pentru care nu puțini au fost cei care au crezut că aceasta l-a îndepărtat pe soțul ei de artist.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Denisa Filcea a mărturisit că niciodată nu și-a îndepărtat soțul de vreun prieten, așa cum s-a tot vehiculat, completând că cei care i-au fost apropiați cu adevărat lui Flick, îi sunt și în prezent alături.  

Cât despre motivul din cauza căruia Flick și Speak nu mai sunt prieteni la cataramă, deși nu i-a menționat numele artistului, Denisa a dat de înțeles că răceala a venit din partea cântărețului, nicidecum din partea omului de radio.

“Sebastian a fost cel care a contactat pe cineva și persoana evita vreo întâlnire, vreun contact, care a existat inveitabil ulterior. Eu nu am văzut o prietenie atunci. Dacă în viața soțului meu au existat prietenii care nu se mai regăsesc în prezent, nu este vina mea. Pentru că aceste prietenii s-au stins dinainte ca eu să apar. Dacă sunt oameni care în 2021 cred că eu nu îi dau voie soțului meu, i-a luat viața pe dinainte.

Dacă oamenii din viața lui au decis să nu se bucure pentru fericirea soțului meu, înseamnă că nu exista o prietenie. Dacă eu nu mi-am pierdut nicio prietenă și am venit aici și nu mă văd cu ele, el cum și-a pierdut prietenii.”, a spus soția lui Flick, în cadrul unui interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest