Din ce cauză Alex Velea a rămas repetent la școală: „Mama era disperată”/ VIDEO

 

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Alex Velea a făcut dezvăluiri inedite din copilărie. Partenerul de viață al Antoniei a recunoscut că a rămas repetent la școală și a mărturisit care a fost motivul!

Alex Velea a rememorat mai multe momente însemnate din copilărie, printre care și faptul că a rămas repetent la școală. Deși a fost de multe ori olimpic la limba română, la matematică, până și la limba franceză, artistul a fost nevoit să repete un an din cauza concertelor și evenimentelor la care cânta.

Potrivit spuselor cântărețului, în momentul în care a devenit cunoscut în industria muzicală, lucrurile au început să scârțâie la școală, iar absențele să crească considerabil, astfel că dirigintele său nu a putut face nimic pentru a-i salva situația școlară.

Se pare că istoria s-a repetat și la facultate, însă acolo a reușit să își ia licența de dragul mamei sale.

”Mama era disperată. Îmi zicea să mă duc la școală, nu avea încredere. Când am dat licența, am zis că știu doar titlul, profesorii se uitau la mine, colegii la fel, probabil se așteptau să încep să cânt. M-au întrebat de ce îmi doresc diploma, le-am promis că nu o să încep să profesez niciodată, voiam diploma de dragul mamei mele”, a povestit Alex Velea, în exclusivitate, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest