Elena Ionescu și Cristina Șișcanu au îngropat securea războiului! De la ce a pornit conflictul: „Nu poți să le ai pe toate”/ VIDEO

 

Elena Ionescu și Cristina Șișcanu fac parte din proiectul „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars, în care le arată telespectatorilor cum se desfășoară viața lor de mămici celebre alături de copiii lor. Între cele două vedete au apărut mici disensiuni, pe care cântăreața susține că le-ar fi rezolvat ulterior. De ce s-au certat cele două?

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Elena Ionescu a mărturisit că a îngropat securea războiului cu Cristina Șișcanu. Potrivit spuselor sale, conflictul dintre ele ar fi pornit de la un comentariu nepotrivit al producătoarei TV legat de emisiunea de la un alt trust TV pe care cântăreața a câștigat-o

„A zis femeia pe un ton ciudat că e mai simplu la emisiunea unde am participat eu, decât la emisiunea unde a participat pe stil și modă, la același trust.”, a spus Elena Ionescu.

Ulterior, conflictul dintre cele două s-a aprins și mai mult din cauza neprezentării Cristinei Șișcanu la o întrunire cu toate mămicile din reality-show-ul de la Antena Stars, acuzând-o de lipsă de respect față de celelalte vedete.

''Eee, acum știi cum e? Nu poți să le ai pe toate, dar toate se rezolvă cu înțelepciune. Surprinzător ne-am împăcat. Postul, înțelepciunea, vremurile astea, uneori, tulburi, ne-au adus pace și liniște în sufletele. Eu sunt un om căruia nu-i plac conflictele, sunt un om împăciuitor. Împăcarea a venit reciproc, așa îmi place să cred și îmi doresc ca acest proiecte să ne unească mai mult și vreau să devenim exemple pentru cei de acasă, pentru că până la urmă despre asta este vorba'', a spus Elena Ionescu la XNS, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest