Elena Ionescu, atac dur la adresa Cristinei Șișcanu! De la ce a pornit totul: „Trebuie să ne respectăm!”/ VIDEO

 

Elena Ionescu a lansat un atac dur la adresa Cristinei Șișcanu, după ce fosta prezentatoare TV a ales să nu se prezinte la întrunirea cu mămicile din reality show-ul „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars!

Elena Ionescu și Sânziana Buruiană s-au enervat la culme pe Cristina Șișcanu, după ce aceasta nu a vrut să își facă apariția la întrunirea mămicilor din cadrul emisiunii de pe Antena Stars. Deși Oana Roman a sunat-o pentru a o întreba dacă este totul în regulă, fosta prezentatoare TV a ales să îi trimită un mesaj prin care a motivat că nu poate sosi pentru că trebuie să fie cu fiica ei, Petra, la grădiniță.

Răspunsul Cristinei Șișcanu le-a scos din sărite pe Elena Ionescu și pe Sânziana Buruiană care au explicat că scuza aleasă de vedetă este una total nepotrivită, dat fiind că toate cele prezente au copii de care trebuie să se ocupe.

„Situația asta mi se pare foarte ciudată iarăși. Nu vreau iar să mai comentez, că nu vreau să pară că vreau să am vreun conflict cu cineva, că nu-mi place, dar e vorba de un respect. Chiar dacă nu vrei să faci această provocare, vii frumos și spui treaba asta că așa e normal. Suntem niște femei care trebuie să ne respectăm aici și e vorba de o oră. Toate plecăm din același punct, adică din aceeași perspectivă, toate avem copii acasă, facem niște sacrificii. E vorba despre un respect care în continuare nu se ia în calcul”, a spus Elena Ionescu la Antena Stars.

„Și noi mergem de obicei la grădiniță, nu? (...) Cristina Șișcanu nu știu dacă ar fi acceptat această provocare și că a încercat să evite oarecum situația. Păcat că e o activitate de grup și sper să nu fie la ceea ce mă gândesc la momentul de față că nu dorește vreo asociere, pentru că am mai avut în emisiune un astfel de caz și nu s-a terminat tocmai bine. Așa că eu sper să se gândească mai mult și să se gândească că este o experiență drăguță”, a spus Sânziana Buruiană.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest