Cristina Șișcanu, amănunte din intimitatea familiei sale: “Mama și Mădălin mereu îmi reproșează că...”

 
+2 click pentru
galerie

Cristina Șișcanu se numără printre vedetele cu “pitici cu lipici” care au acceptat să facă parte din reality show-ul “Mămici de pitici cu lipici”. Încă de la primul episod, vedeta a oferit amănunte din intimitatea familiei sale.

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton, însă nu mulți sunt cei care știu că este mama vitregă a doi copii, copii pe care soțul ei, Mădălin Ionescu îi are dintr-o relatie anterioară. Cei doi au o și o fetiță căreia îi face toate poftele, după cum a povestit chiar Cristina Șișcanu.

“Ștefania, fata cea mare, nu mai stă cu noi. Filip este un copil special. A rămas cu niște probleme de dexteritate. Filip și Petra sunt foarte uniți și sunt grijulii unul cu celălalt.

Mie mi-au reproșat și mama, și Mădălin, că prea o las pe Petra să facă ce vrea. Am vrut sa se manifeste. Să nu aibă rețineri în a se manifesta. Am vrut să își asume ceea ce face. Are o personalitate puternică, deci cumva e firesc să fie așa. Probabil și din educația pe care i-am dat-o până acum. Dacă nu îi argumentez ceva, nu există să accepte.”, a mărturisit Cristina Șișcanu.

Cât despre casa în care locuiește alături de familia sa, Cristina Șișcanu sustine că deși nu este o locuință deloc mică, simte nevoia de un spațiu mai mare, din cauza numărului mare de persoane care le calcă pragul.

“La noi sunt multe persoane în casă. Filip are camera lui la parter. Camera Ștefaniei s-a transformat în dressing-ul meu. Avem 2 băi sus și una jos, garajul s-a transformat și el într-o cameră.”, a mai spus Cristina Șișcanu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest