Fiul Andreei Podărescu a fost la un pas de moarte: “Medicii nu i-au mai dat nicio șansă”/ VIDEO

 

Andreea Podărescu a vorbit cu ochii în lacrimi despre cea mai mare dramă prin care a trecut. Vedeta a dezvăluit că fiul ei a fost la un pas de moarte, iar medicii erau rezervați în ceea ce priveau șcansele de supraviețuire ale micuțului.

Andreea Podărescu a trecut prin cele mai cumplite momente prin care poate trece o mamă, după ce fiul ei a fost diagnosticat cu septicemie. Din cauza simptomelor ciudate pe care le prezenta micuțul, la îndemnul unei prietene, vedeta l-a dus la un control, crezând că este vorba doar de o enterocolită.

După investigațiile făcute de cadrele medicale, Andreea Podărescu și fiul ei au fost internați de urgență la Terapie Intensivă, micuțul fiind diagnosticat cu septicemie. Vedeta a povestit în cadrul interviului exclusiv pentru “Xtra Night Show” că timp de o săptămână s-a rugat încontinuu lui Dumnezeu să facă o minune și să îl salveze pe cel care reprezintă motorul vieții sale.

Din fericire, minunea a avut loc, iar fiul ei a scăpat cu viața din cumpăna la care a fost supus. ”Copilul meu a fost diagnosticat cu septicemie din cauza unui virus care putea să îi fie fatal. Dacă ajungeam 3 ore mai târziu, putea să moară. Nimic nu poate fi mai dureros pentru o mamă decât să audă de la medici că nu i se mai dă nicio șansă. Eu am crezut că are o simplă enterocolită și au fost nevoiți să ne interneze de urgență la Terapie Intensivă. Am stat închisă într-o cameră cu copilașul meu, rugându-mă la Dumnezeu să mi-l salveze.”, a spus Andreea Podărescu, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest