Umilințe fără margini pentru Andreea Podărescu din partea tatălui copilului ei: „Nu l-a văzut niciodată în doi ani!”/ VIDEO

 

Andreea Podărescu a oferit noi detalii din interiorul războiului de proporții pe care îl duce cu tatăl copilului ei! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, bruneta a dezvăluit umilințele fără margini la care a fost supusă de cel de care odinioară a fost îndrăgostită nebunește.

Scandalul dintre Andreea Podărescu și tatăl copilului ei devine din ce în ce mai dur pe zi ce trece. După ce bruneta a devenit mama pentru prima dată, bărbatul a decis să părăsească familia și de mai bine de doi ani nu și-a mai văzut fiul.

Acum, potrivit spuselor Andreei Podărescu, în cadrul interviului exclusiv pentru „Xtra Night Show”, avocatul bărbatului a contactat-o cerându-i acesteia să îi ofere fostului partener o oră pentru a-și vedea copilul și pentru a-l plimba prin parc.

Nervoasă din cale-afară pentru tupeul fantastic de care a dat dovadă bărbatul, în condițiile în care instanța i-a oferit acestuia un program în care își poate vizita făra probleme fiul, Andreea Podărescu a refuzat vehement cerința tatălui micuțului ei.

„M-a contactat cineva și mi-a spus că ar vrea el să își vadă copilul. Cel mic nici măcar nu îl mai cunoaște pe tatăl lui. Nu l-a văzut, auzit de doi ani. mi-au recunoscut că nu îl mai cunoaște pe tatăl lui, dar că ar vrea să petreacă o oră cu el în parc. Am fost costernată de propunerea asta. Nu se poate să vii cu atâta tupeu, mai ales că i-a fost acordat un program de vizite. Copilul este un animal de companie de vrei să îl vezi o oră în parc”, a spus Andreea Podărescu.

Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit că bărbatul nu a plătit niciodată pensia alimentară stabilită de instanță, ba mai mult, i-a luat toți banii de alocație copilului ei în cei doi ani de când nu a venit nicio zi să îl viziteze.

„M-am gândit că se va soluționa ceva din problemele pe care le-am discutat în instanță și că acest copil va beneficia și el de drepturile care i se cuvin, dar acest lucru nu s-a întâmplat nici până în ziua de astăzi. Acest om nu a plătit niciodată drepturile copilului și banii care i se cuvin. Copilul nu mai face parte din viața lui pentru că nu s-a interesat de el de doi ani. Ordinul de protecție existent m-a privit strict pe mine și pe copilul nostru. Nu plătește pensie alimentară, deși instanța a decis să ne fie restituiți toți banii de alocație pe care și i-a însușit pe nedrept trei ani de zile. Era vorba de 6.600 de ron plus cheltuilile de judecată. O sumă destul de mare.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest