Andreea Podărescu, supusă la umilințe greu de imaginat, de tatăl copilului ei: „A trecut prin niște traume”

 

Andreea Podărescu a fost supusă la umilințe greu de imaginat, de bărbatul care credea că îi va alături pe vecie și care este și tatăl copilului ei. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, bruenta a vorbit despre drama prin care trece.

Andreea Podărescu a fost părăsită de tatăl copilului ei, fără nicio explicație și a fost lăsată să se descurce de una singură de tot ceea ce înseamnă creșterea și educația fiului lor. Bruneta a mărturisit pentru Antena Stars, că plecarea bărbatului a fost subită, după patru ani de relație. Relație în care nu existau probleme peste care să nu se poată trece.

Andreea Podărescu, supusă la umilințe greu de imaginat, de tatăl copilului ei

Chiar dacă a câștigat custodia fiului său, Andreea Podărescu nu este mulțumită pe deplin, din cauza faptului că fostul partener a primit dreptul de a-l vizita din partea judecătorilor, deși bărbatul a mărturisit că nu își dorește să aibă nicio legătură cu cel mic.

„Avem drepturi egale amandoi ca și părinți. Eu am cerut custodie exclusivă când mi-am dat seama că el nu poate să fie un tată pentru băiețelul nostru, interesul lui față de el fiind fix 0. Din păcate nu am reușit acest lucru. Și deși are drept de vizită, el nu s-a interesat de copil. El a spus instanței că nu vrea să audă de acest copil și că nu îl interesează nici măcar ce are de mâncare”, a declarat vedeta, pentru Antena Stars.

Andreea Podărescu susține că tot ce se întâmplă actualmente cu tatăl copilului ei, i-a creat fiului său mari traume, din cauza absenței unei figuri paterne în casă.

„Eu nu am nevoie de nimic de la el. Băiatul meu nici măcar nu îl mai cunoaște. Penteru el contează în viața asta decât banii. El a cerut în instanță să plătească o pensie alimenatră de doar 400 de lei. A recunoscut că nu s-a mai ocupat de copil pentru că a vrut să se ocupe de partea lui spirituală. Eu vreau să-i ofer acestui copil totul și să suplinesc lipsa tatălui, pentru că el a trecut prin niște traume”, a mai adăugat bruneta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest