Florin Salam pleacă definitiv România! În ce țară și-a cumpărat casa: „Decizia a fost grea”/ VIDEO

 

Florin Salam are de gând să se mute definitiv din România! În cadrul unui interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show”, manelistul a dezvăluit în ce țară și-a cumpărat casa în care va locui alături de familia lui.

Florin Salam a oferit un interviu exclusiv pentru echipa „Xtra Night Show”, în martie 2020, cu doar câteva săptămâni înainte ca și România să fie lovită de pandemia de coronavirus. La vremea aceea, manelistul dezvăluia că și-a achiziționat o casă departe de țară, la un preț mult mai mic decât ar fi dat pe o locuință aici.

În ce țară și-a cumpărat casa Florin Salam

Potrivit spuselor lui de la momentul acela, Florin Salam și-a cumpărat o casă în Canada, pentru a se odihni și pentru a se întoarce cu forțe proaspete în România, atunci când va simți că a sosit momentul.

”Betty, Cătălin și Matyas vor fi invitații mei în noua căsuță. Nu mai e nimic nou pentru noi, dar abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult. În România se mai ivește ceva, acolo va fi totul mult mai organizat. Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe (n.r Quebec) și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie.”, a mai spus Florin Salam la Xtra Night Show.

Totodată, artistul a ținut să precizeze că proprietatea pe care și-a cumpărat-o în Canada nu este așa mare cum și-ar imagina lumea, declarând că nu preferă acest timp de locuințe.

"Ca să cumpăr o casă în Canada e mult mai ieftin ca în România de trei ori. Decizia a fost grea. Sunt vreo trei luni de zile (n.r de când și-a cumpărat casa - decembrie 2019) , cineva m-a ajutat, mi-a arătat cum e, mi-a plăcut, doar rămâne să ne mutăm. Eu sunt un om modest, n-am nevoie de propretăți mari.”, a mai spus Florin Salam la Xtra Night Show, în urmă cu un an.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest