Fosta soție a lui Alex Bodi, motivul crizelor de gelozie ale Biancăi Drăgușanu în relația cu Gabi Bădălău: “A explodat!”/ VIDEO

 

Dacă până acum mărul discordiei dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean era Alex Bodi, iată că acum s-a schimbat personajul, iar între cele două foste de-ale afaceristului a intrat nimeni altul decât Gabi Bădălău! Mama fiicei lui Bodi a dezvăluit că Drăgușanca a avut o criză de gelozie, din cauza ei, în timpul relației cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu!

Iulia Sălăgean a încheiat prietenia cu Bianca Drăgușanu, după ce blondina ar fi vorbit-o încontinuu de rău pe la spate, în timp ce disimula că ține la ea.

”Acum, în prezent, pot să-ți spun că ăsta a fost interesul. Să se răzbune pe Alex, zic eu. Acum am realizat chestia asta. Am aflat că ea nu era prietenă cu mine și că totul era fals și când eu nu eram de față la întâlnirile cu prietenii, vorbea foarte urât. Spunea că sunt săracă, sunt mai multe cuvinte, dar nu vrea să le spun. Vă gândiți la ce este mai rău. Ce se poate spune despre o femeie. Eu care îmi văd de fată, plus că eu nu am rugat-o să-mi fie prietenă. Ea acum postează totul felul de chestii cu trădări, pe mine nu mă ating chestiile astea”, a declarat Iulia Sălăgean.

Fosta soție a lui Alex Bodi, motivul crizelor de gelozie ale Biancăi Drăgușanu în relația cu Gabi Bădălău

Mai mult de atât, mama fiicei lui Bodi susține că un alt motiv care a distrus aparenta relație de amiciție dintre cele două ar fi fost crizele de gelozie pe care celebra blondină le-ar fi avut în relația cu Gabi Bădălău, din cauza ei.

Este geloasă pe mine în legătură cu fostul ei iubit, Gabi Bădălău. Eu am zis că nu se poate. Din moment ce eu te încurajez pe tine să fii liniștită și să-ți vezi de relația ta, cum să.... Am auzit-o cu urechile mele când făcea o criză de gelozie când Gabi o întreba dacă ne vedem cu toții << Cheamă și tu pe cine vrei, pe x,y, pe Iulia>> și când a auzit Iulia a explodat”, a declarat Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest